fbpx Skip to content

Vi lanserer 17. mai-konseptet May Oh May, og inviterer alle våre lekne venner til en dag fylt med spill, lek og moro. Denne dagen kan du og gjengen kjøpe noen ekstremt gyldne billetter som sikrer dere inngang til Raadhusets 1200 M² store lekeplass, gratis spill HELE dagen, 2 drikkebonger og så mye popcorn du orker. Oh May!

Oslos mest lekne 17. mai-feiring starter kl. 12.00 og rundes av kl. 18.00. Det betyr dog ikke at festlighetene er over, men Raadhuset åpner da dørene for øvrige gjester også. 17.mai-passet har du hele dagen, så du står fritt til å komme og gå som du selv ønsker. Meeen vi anbefaler at du befinner deg på området når det holdes konkurranser og turneringer.

Festivalpass inkludert bord

Nå kan du kjøpe festivalpass inkludert bordreservasjon. Dere må være minimum 4 personer per bestilling, og dere får da beholde bordet helt til dere velger å forlate det. NB! Bordreservasjonen gjelder bord inne, på uteserveringen er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Hvis dere bytter til et bord på uteserveringen vil bordet inne bli frigjort.

Som nevnt blir det drop-in ute og inne fra kl. 18.00. Som alltid holder vi alle spill og aktivitetssoner åpne utover kveldingen, samt våre tre barer.

Hva med å feire nasjonaldagen med å gaule Alexander Rybaks «Fairytale» på karaokerommet, konkurrere med bestekompisen i biljard eller arrangere shuffleboardturnering med hele gjengen? Uteserveringen vil naturligvis være åpen med god stemning i Rådhusets bakgård.

Golden Ticket

Inngang
Bord (minst 4 pers)
Fri tilgang på spill

2 drikkebonger
Så mye popcorn du orker

890,- per pers. 

Raadhuset FB Header
ikon_sjakk

Dette kan du glede deg til:

Vi ønsker alle voksne som nekter å bli voksne

Velkommen

Scroll To Top