fbpx Skip to content

Bordtennis

Scroll ned for reservasjon av bordtennis


Retningslinjer i forbindelse med Covid-19:

  • Vask eller desinfiser hender før bruk
  • Hold god avstand til andre gjester
  • Bestilling av mat og drikke skjer via QR-koden på det reserverte bordet ved siden av bordtennisbordet.
  • Returner baller og racket til resepsjonen etter avsluttet spill

I 1920-årene fikk vi et nytt selskapsspill i Norge. Som mye annet, er bordtennisen adoptert fra England. Det startet i byene Oslo, Bergen og Sarpsborg (!?), men vokste seg veldig fort til resten av landet.

I bordtennis er det enkle regler. En ballveksling starter ved at en spiller kaster ballen opp til seg selv med den frie hånden og slår ballen i egen bordhalvdel slik at den spretter direkte over nettet og ned på motstanderens side (serve). Berører ballen nettet, må serven tas om igjen. Går serven i nettet eller utføres galt, vinner motstanderen ballvekslingen. I double skal serven gå diagonalt fra serverens høyre banehalvdel til motpartens høyre side. Deretter må ballen slås annenhver gang av spillerne på laget.

En spiller vinner ballvekslingen hvis motstanderen returnerer i nettet, ikke treffer bordet på motsatt side av nettet, treffes av ballen før den har passert bordkanten, berører bordet med den frie hånden eller berører nettet. Førstemann til 11 poeng vinner!  

For en gjeng på flere personer anbefaler vi at den som vinner blir stående. For de som venter er det ikke langt til nærmeste bar. Nyt en IPA, et godt glass rødt eller en cocktail mens du febrilsk psyker ut han i gjengen som har stått hele 4 kamper på rad!!!

Vi har flere bordtennisbord, så det er null stress å komme en stor gjeng og lage deres egen turnering med innledende runder og sluttspill. Våre spillverter hjelper selvsagt til med dette.

NB! Aldersgrense 23 år.

Vil du booke flere spill samtidig, eller for en større gruppe?
Send mail til Christian

Scroll To Top