fbpx Skip to content

Bystyresalen

Litt i villrede og sliter med beslutningsvegring? Trenger du et lokale hvor du og gjengen kan boltre dere en formiddag eller kveld? Da er Bystyresalen midt i blinken! 

Dette er et lukket rom som passer for grupper på 2-20 personer (opp til 18 spisende gjester eller 20 drikkende gjester). Her har dere en egen privat base hvor dere fritt kan bevege dere mellom spillområdet og Bystyresalen. Her kan dere slappe av, nyte noen gode drinks, teste ut matmenyen vår og kjøre intensive brettspill-turneringer. Hva enn dere måtte ønske!

Skal du feire bursdag, arrangere utdrikningslag eller babyshower, ta med jobben på lønningspils, invitere til sommer- eller julebord, eller rett og slett ha et kult vorspiel – da er Bystyresalen et godt alternativ!

Vi bistår gladelig med å skreddersy ditt arrangement. Dere kan enten booke spill, mat og drikke på egenhånd, eller vi hjelper dere med å skreddersy et opplegg med egen spillvert. Det kan for eksempel se slik ut: En time med mingling, en time med spill og en time med mat. Perfekt, ikke sant?

Men, her er det uendelig med muligheter – så ta gjerne kontakt med oss, og vi vil hjelpe dere med å finne det beste alternativet.

Lurer du på tilgjengelighet og pris? Send oss en uforpliktende e-post og vi svarer deg asap.

For booking og spørsmål ta kontakt på mail booking@raadhusetoslo.no

Scroll To Top