fbpx Skip to content

Grupper

Kick-off, konferanse, bursdag, lønningspils eller firmafest midt i Oslo sentrum!

Raadhuset er godt egnet for arrangementer med 20-800 deltagere. Våre lokaler kan enkelt tilpasses og gjøres om etter deres ønsker og behov.

Vellykkede arrangementer krever nøye planlegging. Våre dyktige prosjektledere bidrar i alle ledd fra startpunkt til og med gjennomføring. Vårt mål er at dere skal ha så lave skuldre som mulig når dere velger Raadhuset som lokasjon.

Bystyresalen

Er dere en mindre grupper på opptil 22 personer kan Bystyresalen være perfekt. Her får dere tilgang på et lukket rom hvor dere kan spise, drikke og benytte dere av spilltilbudene på Raadhuset. Mer info om Bystyresalen her eller send en e-post til Marte: marte@skagstind.no

 

Viktig informasjon i forbindelse med Covid-19

Oppdatering: Med bakgrunn i de nye retningslinjene fra Oslo Kommune som ble presentert 6. november vil vi midlertidig stenge dørene fra og med mandag 9. november. Det er selvfølgelig triste nyheter, men vi håper at tiltakene vil føre til lavere smitte og at viruset nok en gang kan slås ned på. Vi gleder oss veldig til å åpne dørene igjen og se deres blide ansikter - forhåpentligvis om ikke så altfor lenge!

Den vakre dagen vi igjen kan åpne dørene vil daværende retningslinjer og oppfordringer fra myndighetene gjelde, i skrivende stund ser det slik ut:

Vi er opptatt av å følge myndighetenes retningslinjer for å hindre spredning av Covid-19. Under følger informasjon om hvilke tiltak som er iverksatt og hvordan dette påvirker ditt arrangement.

  • Bruk av munnbind

Alle gjester er pliktig til å ha på munnbind ved ankomst. Når man har funnet plassen sin og satt seg ned er det lov til å ta av munnbindet.

  • Kapasitet

I henhold til regler fra nasjonale myndigheter har våre lokaler en makskapasitet på 200 personer.

  • Avstand

I tillegg til restriksjoner på kapasitet må vi også sørge for at våre gjester kan holde 1 meters avstand fra hverandre. Vi vil tilrettelegge for at bordplasseringen er satt opp i henhold til retningslinjer, men vi har sammen et ansvar for å sikre at gjestene forholder seg til de nye rutinene.

  • Hygiene

Myndighetene oppfordrer alle gjester til god hygiene gjennom hyppig håndvask, gode rutiner ved nysing/hosting og et minimum av flater som deles på tvers av gjestene. Våre tiltak:

  • Antibac tilgjengelig ved inn- og utgang
  • Antibac tilgjengelig i forbindelse med servering av mat og drikke
  • Antibac tilgjengelig ved fellesutstyr

Våre toaletter deles med andre gjester på Raadhuset. Restriksjoner og avstandsregler gjelder naturlig nok for både gruppen og ordinære gjester.

  • Oversikt over deltakere

Alle arrangører plikter å samle inn navn- og kontaktinformasjon på alle deltakere. Dette vil kun brukes til å informere om eventuell smitte blant noen av deltakerne i ettertid, og vil slettes etter 10 dager. Hvordan en slik kommunikasjon eventuelt gjøres vil avklares i samarbeid med leietakere.

Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt: marte@skagstind.no

Du kan også lese mer om smittevernstiltakene våre her.

barer-og-mat-ikon

Bestille event?

Ta kontakt med Marte for befaring og tilbud.

Scroll To Top