fbpx Skip to content

Velkommen til Raadhusets mat og drikkekonsept!

På våre 1200 m² kan vi friste med tre unike barkonsept samt stor foodcourt med mexikansk mat.

Food court

- med meksikansk mat

I kjernen av Raadhuset vil det være et spennende og variert mattilbud som gir deg energi til å spille enda mer. Enten du er småsulten eller monstersulten er dette en sone som gir deg et pust i bakken før eller etter intense spillrunder. Atmosfæren er avslappet og maten består av digg og variert meksikansk streetfood.

Se meny her

Bestille bord?

Ta kontakt med Hans på mail: hans@raadhusetoslo.no

Våre barer

Våre drikkekonsepter

Raadhusets ølbar

Øl til enhver smak serveres i ølbaren - en ølbar som bugner av ølvarianter med hele 54 tappekraner! Ølbaren skal inspirere og heller by på for mye enn for lite. Her får du både lokal øl og øl fra internasjonale anerkjente merker. Skål!

Ølmeny: TBA

Raadhusets vinbar

I vinbaren finner du et bredt utvalg viner, alt fra naturvin til de gode gamle klassikerne. Dette er en vinbar hvor gjesten vet at man får noe mer enn bare «husets vin». De ansatte er kunnskapsrike og vinkartet er av høy kvalitet. Med en elegant, men avslappet atmosfære er det vanskelig å bare holde seg til ett glass.

Med vin blir du fin. 

Vinmeny: TBA

Raadhusets cocktailbar

Raadhuset blir ikke komplett uten en fargerik og spennende cocktailbar. Her får du servert de lekreste cocktails laget av byens beste bartendere. Drinkene er freshe, smakfulle og laget på de beste råvarer. 

Fest for øyet og i glasset!

Cocktailmeny: TBA

hessam-hojati-pb7oJwtNVU4-unsplash_low