fbpx Skip to content

Food court

- med meksikansk mat

I kjernen av Raadhuset finner du et spennende og variert mattilbud som gir deg energi til å spille enda mer. Enten du er småsulten eller monstersulten er dette en sone som gir deg et pust i bakken før eller etter intense spillrunder. Atmosfæren er avslappet og maten består av digg og variert meksikansk streetfood. Nyt deilig mat & drikke før neste runde!

Se meny her

Bestille bord?

For større grupper, send mail til simen@skagstind.no. Her kan vi også tilby dere en tilpasset sharingmeny som egner seg perfekt for 10+ personer. Ta kontakt med Simen for bestilling! Vil dere "bare" booke bord kan det også gjøres her: 

Våre barer

- For den tørste

Raadhusets ølbar

Øl til enhver smak serveres i ølbaren - en ølbar som bugner av ølvarianter med hele 54 tappekraner! Ølbaren skal inspirere og heller by på for mye enn for lite. Her får du både lokal øl og øl fra internasjonale anerkjente merker. Skål!

Raadhusets vinbar

I vinbaren finner du et bredt utvalg viner, alt fra naturvin til de gode gamle klassikerne. De ansatte er kunnskapsrike og vinkartet er av høy kvalitet. Med en elegant, men avslappet atmosfære er det vanskelig å ikke kose seg.

Med vin blir du fin. 

Raadhusets cocktailbar

Raadhuset er ikke komplett uten en fargerik og spennende cocktailbar. Her får du servert de lekreste cocktails laget av byens beste bartendere. Drinkene er freshe, smakfulle, sesongbaserte og laget på de beste råvarer. 

Fest for øyet og i glasset!

P1288794
Scroll To Top