fbpx Skip to content

Shuffleboard

Scroll ned på siden for å reservere spill


Retningslinjer i forbindelse med Covid-19:

  • Vask eller desinfiser hender før bruk
  • Hold god avstand til andre gjester
  • Bestilling av mat og drikke skjer via QR-koden på det reserverte bordet ved siden av shuffleboardet.
  • Returner brikker og sandesker til resepsjonen etter avsluttet spill

Glad i små marginer og å «vinne på målstreken»? Da er shuffleboard spillet som kommer til å gjøre kvelden din komplett!

Denne sporten har eksplodert de siste årene og det er ikke rart. Shuffleboard krever presisjon, teknikk, stødige hender og nerver av stål. Vi kan ikke love at kvelden blir uten ergelse og neglebiting – for her kan pulsen nå nye høyder.

På tide med en turnering? Våre 8 flunkende nye shuffleboard står klare for deg og dine venner/kolleger. Shuffleboard er en perfekt gren for Raadhusets 3-kamp, og med ølbaren kun et sleivkast unna får du enkelt spilt shuffleboard slik det skal spilles; med en kald øl i hånda.

Det er enkelheten i spillet som har gjort shuffleboard så populært. Du skal rett og slett støte motstanderens stener fra bordet og forsøke å beholde så mange av dine egne innafor. De ulike områdene gir ulike poeng (1-4). Får du stenen helt på kanten, kan du innkassere en 5-poenger. Vi advarer mot ekstrem stemning i gjengen dersom en får en slik en. Det handler om balanse og hastighet. Førstemann til 15 poeng vinner!

Som mange andre gøyale og morsomme barspill hadde shuffleboard sitt utsprang på 1500-tallet på brune puber i Storbritannia. Men det var langt fra «for alle og en hver», det var den gang «for fint for vanlige folk». I dag har det eksplodert i popularitet, spesielt i Amerika og Skandinavia! Heldigvis, for oss vanlige folk.

Vi anbefaler selskap på 1-8 personer per bord. Velg mellom 60 eller 120 minutter. PSST, hvorfor ikke bestille med mat også? BOOK NÅ!

NB! Aldersgrense 23 år.


Vil du booke flere spill samtidig, eller for en større gruppe?
Send mail til Christian

Scroll To Top