fbpx Skip to content

Shuffleboard


Glad i små marginer og å «vinne på målstreken»? Da er shuffleboard spillet som kommer til å gjøre kvelden din komplett!

Denne sporten har eksplodert de siste årene og det er ikke rart. Shuffleboard krever presisjon, teknikk, stødige hender og nerver av stål. Vi kan ikke love at kvelden blir uten ergelse og neglebiting – for her kan pulsen nå nye høyder.

På tide med en turnering? Våre shuffleboard står klare for deg og dine venner/kolleger. Shuffleboard er en perfekt gren for Raadhusets 3-kamp, og med ølbaren kun et sleivkast unna får du enkelt spilt shuffleboard slik det skal spilles; med en kald øl i hånda.

Det er enkelheten i spillet som har gjort shuffleboard så populært. Du skal rett og slett støte motstanderens stener fra bordet og forsøke å beholde så mange av dine egne innafor. De ulike områdene gir ulike poeng (1-4). Får du stenen helt på kanten, kan du innkassere en 5-poenger. Vi advarer mot ekstrem stemning i gjengen dersom en får en slik en. Det handler om balanse og hastighet. Førstemann til 15 poeng vinner!

Som mange andre gøyale og morsomme barspill hadde shuffleboard sitt utsprang på 1500-tallet på brune puber i Storbritannia. Men det var langt fra «for alle og enhver», det var den gang «for fint for vanlige folk». I dag har det eksplodert i popularitet, spesielt i Amerika og Skandinavia! Heldigvis, for oss vanlige folk.

Vi anbefaler selskap på 1-8 personer per shuffleboard. Velg mellom 60 eller 120 minutter. PSST, hvorfor ikke bestille med mat også? BOOK NÅ!

Pris: Kr 260,- per time per shuffleboard

NB! Det er ikke mulig å booke etter kl. 19.00. Ønsker du å besøke oss etter kl. 19.00 er det drop-in som gjelder.


Vil du booke flere spill samtidig, eller for en større gruppe?
Send mail til booking@raadhusetoslo.no

Scroll To Top